uzroci i rješenja aplikacije whatsapp ne mogu se otvoriti

Jeste li ikada željeli odgovoriti na dolazni chat, je li vaša aplikacija WhatsApp imala pogrešku i nije se mogla otvoriti? Ali ne trebate brinuti, jer će ovaj put ApkVenue razgovarati o uzrocima WhatsAppa koji se ne mogu otvoriti.

Jeste li ikada doživjeli slučaj da se WhatsApp ne može otvoriti? Ili se ne mogu otvoriti drugi društveni mediji, poput Instagrama? Sigurno vas stvarno nervira.

Očigledno je da postoje mnogi čimbenici zbog kojih aplikacija WhatsApp ne radi optimalno. Ali ne trebate brinuti, jer će ovaj put ApkVenue razgovarati o uzroku ove pogreške u WhatsAppu.

Uz to, ApkVenue također nudi rješenje tako da se WhatsApp aplikacija koja se ne može otvoriti može ponovno normalno koristiti.

Uzroci aplikacije WhatsApp ne mogu se otvoriti

Kao što smo već govorili, reći ćemo vam koji su razlozi što se aplikacija WhatsApp ne može otvoriti, pažljivo pogledajte ovaj članak.

1. Vaš pametni telefon nije podržan

Prvi razlog zašto se WhatsApp ne može otvoriti je taj što pametni telefon koji koristite ne podržava aplikaciju WhatsApp. Kao što znate, svaki će se pametni telefon uvijek ažurirati.

Trenutno su specifikacije za upotrebu aplikacije WhatsApp barem Android s OS 4.0 i iPhone s IOS 8. Dakle, kad se WhatsApp ne može otvoriti, provjerite podržava li vaš pametni telefon aplikaciju WhatsApp. I odmah ažurirajte ako postoji novo ažuriranje.

2. Aplikacija WhatsApp je istekla

Drugi je uzrok aplikacija WhatsApp koju upotrebljavate zastarjela ili je još uvijek stara verzija. Svaki put, WhatsApp će uvijek pružati ažuriranja za ispravljanje pogrešaka u aplikaciji.

Dakle, razlog zašto se WhatsApp ne može otvoriti mogao bi biti taj što i dalje koristite staru verziju. Budući da verzija zaostaje, napokon vaš WhatsApp ne može videopoziv i druge.

3. Loša internetska veza

Razlog zbog kojeg se WhatsApp ne može otvoriti može biti i zbog nestabilnog problema s internetskom vezom. Zapravo, WhatsApp ne može slati poruke ili se uopće ne može otvoriti. To se puno događa s iPhoneima.

4. Nagomilavanje Whatsapp predmemorije

Posljednji razlog zašto WhatsApp ne može biti otvoren može biti zbog mnogih predmemorija ta gomila. Što se više predmemorije nakupi na aplikacijama pametnih telefona, neke su aplikacije teške i ne mogu se otvoriti.

Rješenje za aplikaciju WhatsApp koje se ne može otvoriti

Nakon što saznate razlog zašto se WhatsApp aplikacija ne može otvoriti, ovaj put ApkVenue će pružiti rješenje ako se vaša WhatsApp aplikacija ne može otvoriti. Evo kako se nositi s WhatsAppom koji se ne može otvoriti:

1. Ažurirajte OS i aplikaciju WhatsApp

Prvo rješenje je ažuriranje OS-a vašeg pametnog telefona, a također i ažuriranje aplikacije WhatsApp. Neka vam postane navika uvijek koristiti najnovije verzije operativnog sustava i aplikacija, jer one obično imaju manje programskih pogrešaka.

2. Očistite predmemoriju aplikacije Whatsapp

Sljedeći način rješavanja WhatsAppa koji se ne može otvoriti je brisanje predmemorije WhatsApp. Da biste to učinili, otvorite izbornik "Postavke" na pametnom telefonu, a zatim odaberite "Programi". Odaberite "WhatsApp" i odaberite "Clear Cache". Činite ovu metodu redovito kako se predmemorija ne bi nakupila.

3. Izbrišite podatke aplikacije WhatsApp

Osim brisanja predmemorije, brisanjem podataka možete se baviti i neotvorenim WhatsAppom. Metoda je gotovo ista kao i prethodna metoda brisanja predmemorije, ali izbor je "Obriši podatke.

Imajte na umu da će brisanjem podataka izbrisati sve podatke, kao što su izgubljeni chatovi WhatsApp, mediji i kontakti. Stoga je poželjno napraviti sigurnosnu kopiju unaprijed kako biste zaštitili važne razgovore.

4. Ponovo pokrenite pametni telefon

Zašto se WhatsApp ne može otvoriti, također može biti uzrokovan velikim brojem pokrenutih memorijskih sustava. Da biste to popravili, pokušajte ponovo pokrenuti pametni telefon. Kad je ponovno uključeno, voila Vaš se WhatsApp može ponovno otvoriti.

5. Ponovo instalirajte aplikaciju Whatsapp

Ako ste pokrenuli sva rješenja koja je dao ApkVenue, ali WhatsApp nije moguće otvoriti, možete izbrisati aplikaciju WhatsApp sa svog mobitela, a zatim je ponovo instalirati.

Pa, to je bio razlog zašto se aplikacija WhatsApp ne može otvoriti i rješenje. Kako je, bando, lako riješiti WhatsApp aplikaciju koja se ne može otvoriti? Ako imate kritike i prijedloge, to možete učiniti u stupcu komentara!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found