kako ukloniti video zvuk na svim android -

Ne želite imati neugodan trenutak jer video za odrasle koje gledate može čuti netko drugi? Evo kako se riješiti video zvuka na Androidu.

Gledanje videa sa pametnog telefona je najhladnije. Osim što je fleksibilan, to možete učiniti bilo gdje, gledanje videozapisa na pametnom telefonu doista je ekskluzivno jer vi jedini uživate gledati na svom osobnom pametnom telefonu.

Međutim, problemi se ponekad pojave kada zaboravite ponijeti slušalice. Kad je videozapis koji želite pogledati video za odrasle, zvan b * kep, a želite ga gledati na javnom mjestu (na primjer na putovanju vlakom), bit će nezgodno kad zvuk iz videozapisa čuo je netko drugi.

To nije neuobičajeno. Mi kao korisnici pametnih telefona ponekad zaboravimo prilagoditi glasnoću na najsporiju ili čak najnižu nijemi aka nema zvuka. Bilo bi nam neugodno kad bi se zvuk videa koji drugi ljudi ne bi trebali čuti emitirao vrlo glasno.

  • Brutalnije! YouTube izbriši sve video snimke
  • Sadistički! Priča o dubokom web seksualnom video klipu o seksu Daisy Destruction
  • 5 načina za preuzimanje YouTubea bez dodatnog softvera (Ažuriranje 2019)

Kako se riješiti video zvukova na svim Androidima

Da vam se ne bi dogodila neugodna stvar, ovaj put ApkVenue podijelit će savjete koji mogu spriječiti da se to dogodi. ApkVenue će podijeliti savjete u vezi s kako isključiti video na svim Androidima. Kako to učiniti? Samo slijedite korake u nastavku:

  • Instalirajte aplikaciju Timbre: izrezati, spojiti, pretvoriti MP3 koju u trgovini Play možete dobiti besplatno ili besplatno.
Produktivnost Xeus Apps PREUZMITE
  • Otvorite program> Odaberite opciju "Nijemo"na jelovniku"Video".
  • Odaberite videozapis koje želite "osigurati".
  • Jednom odabrana aplikacija automatski pokrenut će postupak uklanjanja zvuka iz videozapisa> Videozapis je već u stanju bez zvuka i to sigurno možete svjedočiti u gomili.

To je to kako isključiti video na svim Androidima. Iako je ova metoda učinkovita za "osiguranje" prilikom gledanja videozapisa za odrasle, ApkVenue osobno preporučuje da takve videozapise ne gledate često. Bolje da često gledate korisne video zapise na YouTube kanalu JalanTikus!

Pročitajte i članke o Primjena ili drugi zanimljivi članci iz Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found