100% rada! kako riješiti jednostavno zaustavljanje računala

Korištenje računala više neće biti zabavno, ako vam se sviđa visi. Jeste li ikad imali bolest koja se zove ovo vješanje? Ako je tako, pogledajmo korake za prevladavanje sljedećeg računalnog prekida s ApkVenue ...

Korištenje računala je jako zabavno. Ne samo da može biti zabavno, već može i olakšati posao. Zbog toga se računala osjećaju kao obavezna stavka.

Korištenje računala više neće biti zabavno, ako vam se sviđa visi. Jeste li ikad imali bolest koja se zove ovo vješanje? Ako je tako, pogledajmo korake za prevladavanje sljedećeg računalnog prekida s ApkVenue ...

  • Tvrdi disk lošeg sektora! Ovih 5 opasnosti od isključivanja računala bez isključivanja
  • Teško oštećen! Ova 3 najopasnija računalno nemoguća trika
  • 12 vrsta opasnih računalnih virusa 2018 | Možete stvoriti!

1. Uobičajeni uzroci zaustavljanja računala

Izvor fotografije: Slika: DriverTech

Prije nego što počnete s postupcima sa prekidima rada računala, dobro je prvo znati i znati uzrok prekida rada računala. Jer znajući i znajući zašto vaše računalo visi, olakšat ćete vam njegovo rješavanje.

Objesiti na računalu znači da dolazi do sudara u sistemskim procesima, taj sudar sistemskih procesa u konačnici čini da se računalo iznenada zamrzne ili prestane raditi. Uzrok bi mogao biti softver ili hardver, sa sljedećim cjelovitim karakteristikama ...

1. a. Uzroci vješanja na računalu zbog problema sa softverom

Fotografija ljubaznošću: Image: Arcade

Ako računalo visi zbog softverskog problema, to je obično odmah očito. Softver koji visi prestat će se micati, miš se i dalje može pomicati i konačno postoji zapis "Ne odgovara" u softveru koji visi.

1. b. Uzroci vješanja računala zbog hardverskih problema

Izvor fotografije: Slika: Forenzika Envista

Ako računalo visi zbog hardverskog problema, može biti teško analizirati gdje je problem. Općenito, računalo će se odmah zaustaviti u praznom hodu, ništa se ne može pomaknuti ni mišem ni drugima. Zapravo, nije rijetkost da nakon toga slijedi bolest Plavi ekran.

2. Tehnike za prevladavanje lakoće računala

Izvor fotografije: Slika: Kako geek

Prevladavanje prekida rada na računalu ovisi o tome što je uzrok ako u softveru postoji zaseban način postupanja s njim, dok ako je to zbog hardvera postoji i zaseban način postupanja. Kompletna metoda je kako slijedi ...

2. a. Kako prevladati računalo zbog problema sa softverom

Otvoren Upravitelj zadataka zatim odaberite koji softver uzrokuje prekid, a zatim kliknite Završi zadatak. Nastavite ponovnim otvaranjem softvera koji visi ako je potrebno i gotovi ste.

2. b. Kako prevladati viseće računalo zbog hardverskih problema

Izvor fotografije: Slika: Retro Computer

Ako se vaše računalo objesi u potpunosti i ne može se pomaknuti, to je uglavnom problem s hardverom. Učini to Teško isključivanje pritiskom na tipku za napajanje 5 sekundi, kada je ponovno uključena. Ako se ne može uključiti ili se povuče, znači da vam je potreban servis ili održavanje.

To je način kako se nositi s vješanjem na računalu koje je jednostavno, zar nije teško, zar ne? Što mislite, postoji li neki drugi način? Ako postoji, podijelite s Jakom!

O da, svakako pročitajte članke povezane s računalom ili druge zanimljive članke iz 1S-a.

Natpis: ShutterStock


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found