Ovo je jednostavan način za reprodukciju YouTubea na pozadini Androida

Želite otvoriti Youtube dok otvarate drugu aplikaciju? Hajde, pratite kako se igra Youtube na ovoj pozadini Androida. Zajamčeno za rad!

U posljednjih nekoliko godina, YouTube polako je zamijenio televizore širom svijeta. Na jednoj platformi možemo pronaći sve, od reality showova, dnevnih dnevnika, do recepata za hranu na YouTubeu.

Nažalost, ako YouTubeu pristupamo putem Android pametnog telefona, videozapis se neće reproducirati kad izađemo iz aplikacije.

Sigurno je ovo loša pošast za one koji vole slušati glazbu putem YouTubea.

Ali ne brinite, momci, sada ApkVenue ima način da na lak način reproducira Youtube na pozadini Android telefona. Na taj način možete odmah gledati Youtube dok otvarate drugu aplikaciju!

Jednostavni načini reprodukcije YouTubea na pozadini Androida

Ali smiri se, ispostavilo se da postoje načini na koje možemo zadržati YouTube videozapise čak i ako izađemo iz aplikacije. To se također može nazvati YouTube videozapisi i dalje se reproduciraju u pozadini Androida.

Zapravo postoji nekoliko načina na koje se YouTube videozapisi i dalje mogu prikazivati pozadini, jedan od njih koristi preglednik Krom ili Mozilla Firefox.

Međutim, ova metoda s preglednikom je najviše preporučena, jer su druge metode plaćene i nisu optimalne.

Zapravo, dva preglednika imaju isti način da to dobiju reproducirajte YouTube videozapise na pozadini Androida vas. Samo odmah poslušajte!

Korak 1 - Otvorite Youtube u pregledniku

Otvoren Web stranica YouTubea na pregledniku Chrome ili Mozilla, a zatim otvorite videozapis koji želite reproducirati.

Korak 2 - Otvorite izbornik kartica

Otvoren izbornik kartica u gornjem desnom kutu i odaberite Zatražite web mjesto za radnu površinu.

Korak 3 - izađite iz preglednika Chrome

Ako je to slučaj, odjavite se iz preglednika Chrome ili Mozilla i pogledajte izbornik obavijesti. Tamo ćete pronaći mogućnost pauze ili reprodukcije YouTube videozapisa.

Korak 4 - Pritisnite play na pregledniku

Kad izađete iz preglednika, video će se automatski zaustaviti. Ali smiri se, samo moraš pritisnite gumb za reprodukciju natrag na izborniku obavijesti tako da se videozapis ponovno reproducira.

Korak 5 - Gotovo

Videozapis koji reproducirate sada se može prikazivati Android pozadina ti deh!

NAPOMENA: Ako kada pokušate otvoriti web mjesto YouTubea i odmah vas preusmjere na aplikaciju, možete otići na Postavke> Aplikacije> Zadane aplikacije> Zadani odabir aplikacije>, a zatim odaberite Pitaj prije.

To je to kako reproducirati YouTube videozapise u pozadini Android tako da se videozapisi mogu i dalje prikazivati ​​čak i ako na pametnom telefonu radite druge stvari.

Kako? Stvarno lako zar ne? Sada ne trebate biti zbunjeni u slušanju pjesama ili podcastova dok radite druge aktivnosti na pametnom telefonu.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found